Fidesz: Fájni Fog program

Bajnai Gordon programja adóemelést, a családi adórendszer, a rezsicsökkentés és a gyed-extra eltörlését tartalmazza – véli a Fidesz.

A Fidesz közleményében úgy fogalmazott: “a szappanopera pénteki adását láthattuk”. A baloldal naponta csapja be a magyarokat, és ha tehetné, ugyanott és ugyanazokkal folytatná, ahol abbahagyta – reagált a nagyobbik kormánypárt az Együtt-PM programjára.

Bajnai Gordon bejelentette saját programját, miután két napja még megesküdtek arra, hogy csak közös programjuk lesz. A nagyobbik kormánypárt szerint a “Fájni Fog program” adóemelést, a családi adórendszer, a rezsicsökkentés és a gyed-extra eltörlését tartalmazza. Bajnai Gordon ismét a bankok terheit csökkentené, miközben a magyarok terheit növelné – hangsúlyozta a Fidesz.

Bajnai Gordon, az Együtt-PM pártszövetség rendezvényén arról beszélt, a Fidesz az elmúlt négy évben vadászterületnek tekintette az országot, prédának a közös javakat, gyakran a magántulajdont is. “Vadásztak mindenre: magánnyugdíj-pénztárra, trafikra, tankönyvpiacra és kereskedelmi tévére és rádióra” – fogalmazott.