Vörös csillaggal kíván boldog karácsonyt a Munkáspárt

Az ünnepek arra is jók, hogy mindenkit emlékeztessenek olyan dolgokra, amikről azt gondoltuk, hogy már rég nincsenek, de aztán rájövünk, hogy persze, hogy vannak.

Vörös csillagos képeslappal kíván kellemes karácsonyi ünnepeket a Thürmer Gyula-féle Munkáspárt. Ezt a képet a weboldalukon találtuk:

Thürmer egyébiránt ugyanezen a weboldalon (munkaspart.hu) azt is kijelentette, hogy bármennyire is az ellenkezőjét sulykolják egyesek, a Munkáspárt csak azért sem támogatja a Fidesz politikáját:

„Önök támogatják a Fidesz-kormány politikáját? – kérdezte minap az egyik televízió riportere. Mondanom sem kell, hogy jobboldali televízió jobboldali riporteréről van szó, aki azt akarta bemutatni, hogy lám-lám, egy baloldali párt is támogathatja a kormányt, úgyhogy, kedves baloldali szavazó, ha megutáltad Mesterházyt, Gyurcsányt, Bajnait, nem kell feladni a hitedet, nyugodtan szavazhatsz a Fideszre, hiszen még a Munkáspárt is támogatja. Tiszta sor!

Önök támogatják a Fidesz-kormány politikáját. Ez már nem kérdés, hanem állítás, amit szocliberális újságírók mondogatnak nekünk. Ők persze mást akarnak. Azt sugallják a baloldali szavazóknak, hogy akkor se szavazzatok a Munkáspártra, ha történetesen elegetek van az MSZP-ből, mert ez a csúnya Munkáspárt a Fideszt támogatja.

Gondolom, kedves olvasó, Ön tudja, hogy nem mind arany, ami fénylik. Negyedszázad polgári demokrácia után talán már azt is tudja, legalább is nagyon bízom benne, hogy tudja, hogy nem mind igaz, amit az újságírók és a politikusok mondanak. A mi esetünkben sem igaz. A Munkáspárt nem támogatja a Fideszt, nem szövetkezik a Fideszszel.”

A folytatást itt lehet elolvasni.