Mínuszok, köd, szürkeség

Bezáródik felettünk a felhőtakaró, csak kevés helyen süthet ki a nap. Fagyos és ködös reggel után nem lesz 5 foknál melegebb.

Csütörtökön az északnyugati, északi és keleti tájakon nagyobb valószínűséggel maradhat napközben is tartósan felhős az ég, máshol még kisüthet a nap. A fagyos, többfelé párás, foltokban ködös hajnalt követően délutánra -1 és  +5 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken tovább nő az erősen felhős, helyenként napközben is tartósan párás, ködös területek aránya, kevesebb helyen süthet ki a nap. Hajnalban 0, -6°C várható, a csúcshőmérséklet pedig -2 és +4°C között alakul.

Szürke hétvége

Szombaton hazánk nagy részén egyhangú, szürke, helyenként napközben is tartósan párás, ködös időre van kilátás, inkább csak magasabb hegycsúcsainkon süthet ki a nap. Hajnalban 0 és -4°C között, délután fagypont körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnap és a jövő hét elején az ország nagy részén tovább folytatódik az egyhangú, szürke, helyenként napközben is tartósan ködös, hideg téli idő, csupán magasabb hegycsúcsainkon számíthatunk naposabb, kellemesebb hőmérsékletű időre.