Fitness szombat a Bessenyeiben.

Torna, aerobic és akrobatika az egyik versenyen, izmos, fürdőruhás főiskolás lányok a másikon.
Kapcsolódó cikkek

Fit Kid

Tizenkilenc egyesület 200 versenyzője mérte össze tudását szombaton a Hód-Fitness Se és a Magyar Fitness Szövetség egész napos versenyén a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban. Délelőtt a spotág fiatal reménységei, délután a fitness profi képviselői mérkőztek meg egymással.

Sem a versenyzőkre sem a hangulatra nem lehetett panasz. A szőnyegre lépő gyerekek olimpikon tornászokat megszégyenítő formagyakorlatait a zsúfolásig megtelt művház közönsége minden alkalommal kitőrő, foci, kézilabda vagy épp vízilabda szurkolókat megszégyenítő lelkesedéssel és éljenzéssel fogadta.

Nem sokkal az eredményhirdetés után már kikerültek az első videók a világhálóra. (Forrás: Youtube)

Hódmezővásárhely az egyik legerősebb bázisa a rendszernek. A vásárhelyi klub évek óta kiváló versenyzőkkel és szakemberekkel, illetve rendkívül magas színvonalú rendezvényekkel erősíti a magyar fitness sportot – mondta el B. Tóth János, a szövetség elnöke.

A profiknál az országos grand prix harmadik, döntő fordulóját rendezték nálunk. A tegnapi versenynapon dőlt el, kik a sportág idei legjobbjai, egyúttal kik képviselhetik hazánkat a novemberi belgrádi Európa-bajnokságon.

Bronzbarna idomok

A szombaton egy, a laikusok számára is könnyen követhető, illetve pontozható versenyre is sor került, a férfiak nagy örömére ugyanis a Fitness Woman Egyetemi és Főiskolás Bajnokság képviselői is színpadra álltak. Itt az indulóknak estélyi és fürdőruhában is meg kellett mutatniuk kidolgozott izmaikat és formás idomaikat a döntőbíráknak és a közönségnek.

Ön mit gondol?

A verseny szünetében, az előtérben tanácskozó publikum körében nem született egyértelmű döntés. Ön mit gondol, melyik volt a legszebb, legcsinosabb hölgy a mezőnyben?