Bálba borul Győr

Győrben is megkezdődött a báli szezon, ezt jelzi a hétvégi forgatag is. Január 14-én a kamara Kézműipari Bálja és a Médiabál várja a sikkes bulik kedvelőit.

Itt a farsang áll a bál. Az összejövetelek sorát Győrben a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatának bálja indítja, melyet idén tízedik alkalommal rendeznek meg. A Kristály Étteremben két féle menü közül választhatnak a mulatság résztvevői: mandulás csirkemell filé, brokkolis pulykarolád és egy kis tiramisu fűszerezi az estélyt. A jubileumi rendezvényt meglepetés vendég, éjféli vacsora na és persze a tombola színesíti, de természetesen a hajnalba nyúló táncparádé sem maradhat ki a repertoárból.

A szezon és talán az év legnagyobb partija a Médiabál, mely a hagyományokhoz hűen idén is egy adott téma köré fonja báli szálait. 2012-ben az aranykor kezdetére emlékeznek, a kiegyezés jegyében magyar és osztrák operettek csendülnek fel, a Győri Filharmonikus Zenekar tolmácsolásában. A média, a gazdaság és a közélet jeles képviselői mellett ezúttal az első bálozók is feltűnnek, a nyitótáncra bárki jelentkezhetett, aki már a 15. életévét betöltötte. Az úri pompába öltözött győri egyetemi csarnok számos különlegességet és meglepetést tartogat a bálozóknak, és már most borítékolható, hogy a 2012-ben 9. évfordulóját ünneplő – egyesek szerint giccses, ám annál fényűzőbb – partiban ezúttal sem kell csalódniuk a dáridózóknak.

Címkék: Győrbálfarsang