Fábry azt tette, amiért Stohlt gyalázta

Már a rendőrség is vizsgálódik Fábry Sándor ellen, ittas vezetés gyanúja miatt - írja a Blikk.

A showman május végén Müller Péter író talkshow-jában ivott néhány korty vörösbort, majd autóba ült és elhajtott. Erről fotók is készültek, így rendőrségi ügy lett. Mivel a fotók kellő bizonyítékul szolgálnak, hivatalból vizsgálatot indítottak Fábry ellen. A kerületi rendőrök alapos vizsgálódás után továbbadták az ügyet a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságnak, ahol még várják az üggyel kapcsolatos papírokat.

Kamarás Péter ügyvéd szerint a sajtóban megjelent képek nem elegendőek ahhoz, hogy eljárást indítsanak a showman ellen. “Ha Fábry nem tesz beismerő vallomást, akkor nem sok mindent tehetnek ellene” – mondta a szakember.

A műsorvezetőt producere, Kovács Kristóf is a védelmébe vette: tizennégy éve dolgozunk együtt. Ezalatt semmilyen alkohollal kapcsolatos ügye nem volt Sándornak” – mondta a Blikknek Kovács Kristóf.

Korábban szintén a Blikk írt arról, miként beszélt Fábry Stohl Andrásról és az ittas vezetőkről. Azt mondta: “Stohl Bucinak ott helyben el kellett volna venni a slusszkulcsát, és cementeszsákot kellett volna húzni rá.”