Itt vannak a nyár első gyorshajtói

Júniusban is szépen termeltek a traffipaxok, Celldömölkön egy nap alatt ketten is elindultak a 200 ezres bírságért. Olcsóbb 236-tal az M3-ason, mint 138-cal Tiszakécskén. Galéria a csúcstartókról.

Júniusban is akadt néhány autós, aki úgy gondolta, a sebességhatárokat nem nekik találták ki. Pechjükre a gyorshajtást a traffipax előtt követték el, így tetemes büntetésre számíthatnak a száguldásért cserébe.

Az egyik sofőr Újfehértón, lakott területen belül, 145-tel érkezett a sebességmérő elé, ami pont 95 kilométer per órával több, mint a megengedett legnagyobb sebesség. Neki 300 ezer forintjába került a rohanás

“220 felett…” – További gyorshajtók a képgalériában!

Ugyanennyit fizet az a motoros is, aki Tiszakécske belterületén húzta tövig a gázkart és 138-cal szaladt bele a traffipaxba. Az M3-as autópályán 236 km/h-val közlekedő gépjármű sofőrje ehhez képest „olcsón megúszta” a 200 ezres közigazgatási bíráságával. Akárcsak az az autós, aki az M7-esen nyomta 235-ig a kilométerórát.

Június elsején Celldömölkre két gyorshajtó is jutott, egyikük 121-gyel, másikuk 125-tel borzolta a rendőrök és a többi közlekedő idegeit. Nekik is 200 ezer lesz a bírság.