Több lövés dördült Vácott

A hirado.hu információi szerint egy fegyveres férfi rátámadt a vele szemben intézkedő rendőrökre. Ezt követően célzott lövés is eldördült.

Lövöldözés volt kora délután Vácott. Erről a hirado.hu egyik olvasója számolt be. A szerkesztőségnek küldött e-mailben ez állt:
„Vácott valami lövöldözés volt. Munkából jöttem hazafelé, amikor a lakásomtól 30 méterre egy csapat fegyveres rendőr üldözött egy fegyveres férfit, majd combon lőtték. Egy sarokkal odébb többek szerint 5-7 lövés is dördült és 10-20 ezres bankjegyeket szórt el a menekülő. Ez volt 14:45 körül.”

A hirado.hu megkereste a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesét. Beluzsárné Belicza Andrea megerősítette a hírt. Azt mondta: egy férfi rátámadt a vele szemben intézkedő rendőrre. Ezt követően a rendőrök több figyelmeztető lövést, majd célzott lövést adtak le a támadóra. Részletekről a rendőrségi szóvivő nem tudott beszámolni, mert az ügyet a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség vizsgálja.

A hirado.hu megkereste a váci Jávorszky Ödön Kórházat, ahol a baleseti osztályon azt a tájékoztatást kapta, hogy délután bevittek hozzájuk egy lőtt sérültet.