Balesetet szenvedett Veres János

Villanyoszlopnak ütközött autójával Veres János Nyírgyulajban, a politikus nem sérült meg a balesetben.

Villanyoszlopnak ütközött autójával Veres János MSZP-s országgyűlési képviselő, volt pénzügyminiszter a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírgyulajban szombat délután; a politikus nem sérült meg a balesetben – erősítette meg az MTI információját Fülöp Gergely, a térségi rendőr-főkapitányság szóvivője.

Veres János autója a település belterületén egy kanyarban megcsúszott és az út menti villanyoszlopnak ütközött – ismertette a százados. A politikus egyedül ült autójában.
A baleset körülményeinek tisztázására a rendőrség vizsgálatot indított, ittasság gyanúja nem merült fel – mondta Fülöp Gergely, hozzátéve: Veres János a helyszínen közölte, hogy lemond mentelmi jogáról.

Legutóbb március 17-én szenvedett magyar politikus autóbalesetet. Arnóth Sándor fideszes országgyűlési képviselő, Püspökladány polgármestere a parlamenti ülésről tartott hazafelé, amikor este fél tizenegy körül egy ittas férfi menetiránnyal szemben hajtott fel az autópályára és frontálisan ütközött a politikus autójával az M3-as autópálya 42-es kilométerénél. Arnőth Sándor és sofőrje a helyszínen életét vesztette.