Sokallja a terrorelhárításra szánt pénzt az MSZP

Az MSZP szerint a Fidesz nem a közbiztonságot, hanem saját barátait támogatja.

A Terrorelhárítási Központ a kormány e heti döntése értelmében újabb 1,4 milliárd forintot kap a költségvetés általános tartalékából. Az MSZP szerint a Fidesz leginkább saját barátait kívánja támogatni. Az ellenzéki párt úgy véli, Orbán Viktor és a Fidesz ismét igazolta, hogy a “közbiztonság megerősítésének jelszavával leginkább saját barátaikat és udvari gárdájukat kívánják támogatni”.

“A Terrorelhárítási Központ a kormány e heti döntése értelmében újabb 1,4 milliárd forintot kap a költségvetés általános tartalékából” miközben a jövő évi költségvetésben a rendőrök, BV-sek, a katasztrófavédelmi szervek és titkosszolgálatok munkatársai juttatásainak idei szinten tartására sincs elég pénz. A cafeteria megnyirbálása és az SZJA változások összességében akár 10%-os jövedelemcsökkenést is eredményezhetnek” – tudatta Harangozó Tamás.

Az MSZP-s politikus közleménye szerint “ez az igazi pofátlanság”. “Orbán Viktor szerint a rend és közbiztonság a legfontosabb nemzeti ügy. Ha a legfontosabb nemzeti ügy letéteményeseivel így bánnak, mire számíthatnak mások?” – teszi fel a kérdést a szocialista politikus.

Címkék: terrorelhárítás