Molnár Oszkár: Nem vagyok politikai prostituált

Molnár Oszkár nem akar belépni a Jobbikba, és szerinte ellenfele, Daher Pierre fideszes képviselőjelölt választókat "vásárolt", és erről felvétele is van, ám nem tett feljelentést - mondta az MTV Ma Reggel című műsorában.

Molnár Oszkár, Borsod-Abaúj Zemplén megye 8. számú választási körzetének már megválasztott képviselője a műsorban kifejtette: 17 év Fidesz-tagság után nem akar a Jobbik párttagja lenni, mert nem érzi magát “politikai prostituáltnak”. A javára visszalépő jobbikos Miklós Árpád jelöltnek azonban megköszönte a gesztusát.

A politikus nem tartja magát rasszistának és romaellenesnek, bár fenntartja a korábbi állításait, amelyben roma asszonyokat vádolt azzal, hogy a magasabb segély érdekében gumikalapáccsal verik a hasukban lévő magzatukat, illetve azt, hogy a Izraelben magyarul tanítják a gyerekeket, hogy könnyebben megszállhassa a “zsidó nagytőke” Magyarországot.

Molnár szerint Daher Pierre fideszese képviselőjelölt a választás napján a cigányok lakta településeket végigjárta, és – mint fogalmazott – “beszállítás történt részükre” a szavazatért. Azt állította, hogy erről felvételei is vannak, ám nem tett feljelentést.

Címkék: Voks 2010