Dávid: kiszorítanák az MDF-et

Büntetőfeljelentést tesz az MDF mindenkivel szemben, akiről bebizonyosodik, hogy hamis váddal illette a pártot vagy annak jelöltjeit a választási kampányban – mondta Dávid Ibolya, az MDF elnöke.

“Tarthatatlan az elmúlt hetes gyakorlat, amit a képviselőjelöltjeinkkel szemben alkalmaznak” – nyilatkozta Dávid Ibolya a Duna Televízió Hattól nyolcig című reggeli műsorában. Az elnök arra utalt, hogy a párt több jelöltjét, például Király Zoltánt is feljelentették az ajánlószelvények gyűjtésével kapcsolatban. Közölte, hogy mindenkivel szemben, aki hamis váddal jelenti fel az MDF képviselőjelöltjeit, a párt maga is büntetőfeljelentést tesz.

Az MDF elnöke hozzátette: abból, ami pártjával történt az elmúlt időben, kezdik megérteni, mit is jelent a Fidesz azon szlogenje, hogy „csak a Fidesz”. Felvetette: ha ezek történhetnek egy párttal, amelynek parlamenti képviselete van, amelynek egy volt igazságügy-miniszter az elnöke és egy ismert közgazdász professzor az EP-képviselője, akkor ez olyanokkal is megteszik majd, akiknek kisebb az érdekérvényesítő képessége. „Éppen ezért, ami itt történik, nem az MDF belügye” – hangsúlyozta Dávid Ibolya.

Címkék: Voks 2010