Horgásztóba borult egy autó

Három horgásszal az utasterében a vízbe borult egy személyautó a Nyíregyházához tartozó horgászparadicsom, a császárszállási víztározó mellett. A sofőr és az egyik utas partra úszott, de a másik utas a vízbe fulladt – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság. Hajnali négy óra körül az Oláh-réti csatorna partján horgászott három fiatalember, de a gyenge kapás miatt új [...]

Három horgásszal az utasterében a vízbe borult egy személyautó a Nyíregyházához tartozó horgászparadicsom, a császárszállási víztározó mellett. A sofőr és az egyik utas partra úszott, de a másik utas a vízbe fulladt – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság. Hajnali négy óra körül az Oláh-réti csatorna partján horgászott három fiatalember, de a gyenge kapás miatt új helyet akartak keresni. Személygépkocsival indultak tovább, de autójuk a vizes csapáson eddig tisztázatlan okból megcsúszott, majd beborult a három méter mély csatornába.

Fotó: MTI

Az autót vezető férfi és egyik társa ki tudott szabadulni, de a másik utas a víz és az autó fogságában maradt, megfulladt. A hínáros vízből a nyíregyházi tűzoltók búvárai emelték ki a 22 éves fiatalember holttestét, majd partra húzták az autót is. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.