Karácsonyi kedvenc lehet a mákos zserbó

Ha bejgliből is van diós és mákos, zserbóból miért ne lehetne?
Kapcsolódó cikkek

Számos család kedvenc karácsonyi süteménye a zserbó, melyet sokan a nagyi kézzel írott receptje alapján készítenek. A titka a sok dió, a házi baracklekvár, a bőséges csokimáz és a pihe-puha tészta.

Az idők azonban változnak, s ha már bejgliből is van diós és mákos, miért ne lehetne zserbóból is kétféle ízben: a hagyományos diós mellett a mákos.

A mákos zserbó is egyszerűen elkészíthető, csak oda kell figyelni minden apróságra a készítésekor, hogy garantáltan a család kedvencévé váljon.

Ez is karácsony
32 hóember készült 16 pár zokniból és 7,5 kiló rizsből
Sokféle hóembert láttunk már, ilyeket még nem.

A mákos zserbó receptje

Hozzávalók (30×20 centis tepsihez)

A tésztához:

A töltelékhez:

Elkészítése

Ez is karácsony
Így öltöztesd fel karácsonyra a fürdőszobát
Új tárgyak használatával varázsolhatunk ünnepi hangulatot.