Tökéletesen beszél magyarul az ötéves Prezi

Ötéves lett az egyik legnagyobb hazai sikersztori, ami apró gesztusként mától elérhető az anyanyelvünkön is. Hajrá fiatalok és idősek, prezentáljatok!

Többször készítettek már interjút a Prezivel, minthogy nyomon lehessen követni, és feltehetően minden egyes hazai újsáígró feltette már nekik a kérdést, hogy mikor lesz elérhető magyar nyelven is. Három éve még nem igazán tervezeték a magyarosítást, ami érthető volt, hiszen a mi kis piacunkra csupán nosztálgiából éri meg bármit is fejleszteni.

A Perzi ma öt éves lett és ennek méltó ünnepléseként magyarosították a prezentációs felületüket.

“A Prezi egy Magyarországról indult világsiker, amelyet ma már tényleg a világ minden részén ismernek és használnak. Büszkék vagyunk arra, hogy a magyar gyökeret most azzal erősítjük, hogy a Prezi magyarul is elérhető, így már tényleg mindenki előtt ott a lehetőség, hogy jobb és sikeresebb előadó legyen”-mondta Árvai Péter vezérigazgató.

A Prezi magyar nyelvű kiadásával egyidőben a cég budapesti irodájában megnyitja a Prezi House of Ideas (Ötletek Háza – Prezi HI) nevű közösségi teret, ahol globálisan releváns, lokálisan fontos témákról lesznek konferenciák és találkozók. A cél, hogy a tudomány, a művészet és a technológia legizgalmasabb újdonságairól beszéljenek itthon is.    

Ma délután tartanak egy szülinapi sajtótájékoztatót, amin Rubik Ernő is tiszteletét fogja tenni. Mi is ott leszünk, így a képeket és a beszámolót már koraeste megnézhetik!

Címkék: prezi.com