A férfiak rémálmai az öntözhető kütyük

Összeszedtünk néhány olyan irodai eszközt, amik elektromosak, mégis öntözni kell őket. Következzenek a férfiak rémálmai.

Az irodai asztalára mindenki azt tehet, amit csak akar, míg otthon a kütyük a férfiak territóriuma alá tartoznak. Összegyűjtöttünk néhány olyan eszközt, amik helyes használata is vitát válthat ki az otthonunkban, ezért érdemes előtesztelni őket a munkahelyen.

Ezt a hangszórót a JVC alkotta. Nagyon jól néz ki, igazán impozáns kis darab a beépített növénykékkel. Első látásra szerelem a nők számára, a férfiak viszont joggal ódzkodhatnak tőle. Ezeket a növényeket ugyanis hetente egyszer érdemes meglocsolni, ami igen nagy rizikófaktort hordoz magában, hiszen könnyen előfordulhat, hogy öntözés közben szétáztatjuk az amúgy igen jó minőségű hangszóró belsejét.

Mindig az a baj routerekkel, hogy el kell őket dugni az asztal alá, vagy letakarni valamivel, hogy ne akadjunk bele a kábelekbe. Egy szaúdi cég fejlesztette ki ezt a vezeték nélküli routert, aminek másik különlegessége, hogy vázaként is használható.

Talán ez az egyetlen eszköz, amit engedélyeznének otthon is, bár a gép mellett lévő kis üvegházat könnyedén lesodorhatjuk, ami ha összetörik és ráesik a gépházra, az mehet a kukába. Ez főként olyanok való, akik ugyan szeretik a virágukat az irodai asztalukon, szerencsétlenségükre mindig kihalnak. Ehhez az USB-s inkubátorhoz tartozik egy szoftver is, ami megfelelő fényt biztosít és szól a növekedési ütemről.

Ha eddig tetszettek a kütyük, akkor imádni fogják az autós virágtatót. A készítők azzal indokolták a létrehozását, hogy a növény tiszta levegőt és kellemes érzetet biztosít az autóban. Teljesen felesleges ilyen gyenge indokokat felsorokaztatni mellette, egyszerűen jól néz ki és kész. Elvileg ez a tartó garantáltan megfogja a cserepet, ami egészen biztosan nem fog leesni, nem folyik majd vizes föld sem a műszerfalra, sem a hifibe, sem a szellőzőbe.

Ez inkább egy geekgirl kiegészítő mintsem bármilyen szempontból is hasznos kütyü. Gondoljunk csak bele mit érezhet az az úr, akinek egy kézcsók után némi moha ragad a nyelvére.