Élj sokszínűen egy menő Redmi Note 12 Pro 5G-vel!

A Redmi Note 12 Pro 5G a lehető legjobb társ lehet idén nyáron: Stílusos külső, csodás kijelző, gyorstöltéses aksi, és olyan kamerák, amivel az életünk bármelyik pillanata tökéletesen megörökíthető, legyen az nappal, vagy gyenge fényviszonyok mellett.

A Redmi Note sorozat mindig is arról volt híres, hogy olyan okostelefonos funkciókat kínál a középkategóriában, ami korábban a csúcstelefonok kiváltsága volt, és nincs ez másképp a Redmi Note 12 Pro 5G esetében sem. Egyrészt adott a letisztult, kifejezetten elegáns, de a színeinek  hála mégis fiatalos és dinamikus külső, üveg hátlappal, ami olyan csúcstechnológiákat rejt, mint például a 67 wattos turbó töltés, melynek köszönhetően a kifejezetten nagy, 5000 milliamperórás akkumulátor 15 perc töltéssel egynapos üzemidőt biztosít.

Xiaomi

Korábban szintén a csúcstelefonok biztosítottak olyan kijelzőt, mint most a Redmi Note 12 Pro 5G: 6,67″ FHD+ Flow AMOLED kijelző, akár 120 Hz-es képfrissítéssel, a nyári verőfényben is jól kivehető látványt biztosító fényerővel, illetve olyan színekkel és kontrasztokkal, hogy a képek és videók szinte leugranak a kijelzőről. Emellé társul a Corning Gorilla Glass 5 védelem, továbbá a Dolby Vision és Dolby Atmos támogatás, és a telefon megfelel az IP53 szabványnak is, így védve van a por és a fröccsenő víz ellen.

Élj sokszínűen és örökíts meg minden pillanatot!

A Redmi Note 12 Pro 5G viszont nemcsak szép és remek a kijelzője, de olyan kamerákkal szerelték fel, amikkel a nyár minden legendás pillanata megörökíthető, legyen az nappal, vagy gyenge fényviszonyok mellett. A csúcskategóriás specifikációk innen sem hiányoznak, hiszen az 50 megapixeles főkamera mögött egy Sony IMX766 szenzor dolgozik, ami az átlagnál nagyobb, 1/1,56 hüvelykes méretének köszönhetően több fényt képes befogadni, így gyenge fényviszonynál is jó fotókat készít.

És akkor sem kell aggódni, ha nagyon aktívak vagyunk, hiszen a kamera optikai képstabilizátort (OIS) is kapott, így a rázkódás és a rezgés sem ront a képek minőségén, a kifejezetten gyors autofókusznak hála pedig nem maradunk le egyetlen fontos pillanatról sem.

Xiaomi

Az 50 megapixeles főkamera mellé ugyanakkor jár egy 8 megapixeles, ultranagy látószögű kamera, illetve egy 2 megapixeles makró is. Ezt a tripla kamerarendszert pedig remek szoftver egészíti ki: a mesterséges intelligenciával felturbózott algoritmusok nemcsak javítják a képminőséget, de az elkészítés sebességét is gyorsítják. A hét klasszikus filmszűrő miatt pedig minden egyes felvételünket egyedivé, különlegessé varázsolható.

Mindent tud, amit kell

A telefon persze nemcsak fotózásra tökéletes, de a burkolat alatt megbúvó hardver szinte minden igényt kielégít: hat nanométeres gyártástechnológiával készült. A keveset fogyasztó Mediatek Dimensity 1080 processzor, a Mali-G68MC4 grafikus mag, a 6 GB memória és 128 GB háttértár miatt nem csupán az átlagos teendőkre elég, játszani is lehet ezzel a mobillal.

Adott továbbá az NFC (helló, kényelmes fesztiválos fizetés), a Wi-Fi 6 kapcsolat, a Bluetooth 5.2, és persze az 5G, aminek hála már itthon is fel lehet csatlakozni az átlagnál jóval gyorsabb mobilnet kapcsolatot biztosító újgenerációs mobilhálózatokra. Hát kell ennél több?

Xiaomi