A Microsoft hivatalos oldaláról lekerült az online vásárolható Windows 10, de nincs minden veszve!

A Microsoft bejelentette, hogy 2023. január 31-én leállította a Windows 10 operációs rendszer digitális értékesítését, azaz a Microsoft hivatalosan már nem árul digitális licenceket a Windows 10-re, és azt javasolja a felhasználóknak, hogy váltsanak a Windows 11 operációs rendszerre. A Windows 11 2021. október 5-én jelent meg, és számos innovatív funkciót kínál, felújította többek között a Start menüt és a Gépházat is, támogatja a kornak megfelelő vegyes munkakörnyezetet és a végfelhasználók rugalmas és változtatható élményének, valamint a munka hatékonyságának javítására összpontosít.

KeysWorlds


Hol vásárolhattok olcsón eredeti Windows 11 Pro vagy Windows 11 Home operációs rendszert?

A KeysWorlds elindította az Irodai szoftver vásárát, amelynek keretében az eredeti Windows 11 Pro csak 4060 Ft, de ha egynél több licencre van szükségetek, akkor választhatjátok az 5 kulcsos csomagot is, amivel a darabár már csak 3880 Ft lesz, és Windows 11 Home is 3980 Ft-os árról indul. Ha továbbra is a Windows 10 operációs rendszer mellett tennétek le a voksotokat, arra is van lehetőségetek, ugyanis a KeysWorldsnél nem állt meg az értékesítése. A Windows 10 Pro ára mindössze 2850 Ft. Bár a Windows 10 operációs rendszer 2025. október 14-ig kap majd biztonsági frissítéseket, jobb választás lesz minél hamarabb Windows 11-re frissíteni, ha a számítógépetek hardveres feltételei ezt támogatják!

Eredeti Windows 11 Pro már 3880 Ft-tól!

Windows 10 akár 2410 Ft/PC áron!

Office 2021 5380 Ft-tól a KeysWorlds Nagy irodai szoftver vásárn!

58% kedvezmény minden csomagra és Office-ra (Kupon: BBF58)

52% kedvezmény minden egyéb Windowsra (Kupon: BBF52)

A KeysWorlds nem csak eredeti Windows és Office licenceket kínál a vásárlóinak, hanem különböző segédszoftvereket, amikkel hatékonyabban tudjátok elvégezni a feladataitokat. Legyen az PDF szerkesztő vagy rendszerkarbantartó program, itt megtaláljátok.

Segédprogramok (nincs szükség kuponkódra)

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

Ha még több pénzt szeretnétek megtakarítani, és olcsó, eredeti Windows operációs rendszert és Microsoft Office-t vásárolnátok, akkor nagyon fontos, hogy egy megfelelő szoftver viszonteladót találjatok. A KeysWorlds a tökéletes megoldás az nyugalmatok érdekében. A Keysworlds 100%-os eredetiséggaranciát ígér, és amellett, hogy egész évben alacsony árakat kínál, a gyakran tartogatnak különleges ajánlatok! Rendkívül alacsony áron juthattok hozzá a Microsoft legmenőbb termékeihez. A KeysWorlds professzionális ügyfélszolgálattal rendelkezik, amely 24/7 technikai támogatást nyújt, ezenkívül pedig, a KeysWorlds élethosszig tartó termék-értékesítés utáni szolgáltatást kínál.

Ha többet szeretnétek megtudni a KeysWorldsről, akkor nemcsak a Keysworlds weboldalát látogathatjátok meg, hanem a Trustpiloton is megnézhetitek a valódi felhasználói visszajelzéseket!

Keysworlds kapcsolatfelvétel: support@keysworlds.com

Címkék: windows