Megvannak a PlayStation Plus augusztusi ingyen játékai

Ismét itt egy Call of Duty, illetve egy játék, ami korábban még sehol nem volt elérhető.
Kapcsolódó cikkek

Ismét eltelt egy hónap, ami egyben azt is jelenti, hogy a júliusi ingyen játékok távoznak a PlayStation Plus kínálatából, átadva a helyet az augusztusi címeknek, amik ismét elég erős felhozatalt biztosítanak.

Az egyik játék a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, ami az eredeti CoD: MW2 feljavított, multiplayer nélküli verziója, míg a másik a Fall Guys: Ultimate Knockout című partyjáték, ami azért is különleges, mert a hivatalos megjelenéssel egy időben válik elérhetővé a PS Plus előfizetők számára. Mindkét program augusztus 4-től lesz letölthető, tehát az aktuális játékok, az NBA 2K20, a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration és az Erica addig még beszerezhetők a tagoknak.

Fotó: SIE

A PlayStation Plus egy extra szolgáltatás a PlayStation 4 tulajdonosoknak, ami nemcsak új programokat kínál minden hónapban, de szükséges ahhoz is, hogy a PS4-es videojátékok multiplayer része is használható legyen, továbbá extra kedvezményeket, ingyen profilképeket és témákat biztosít a PlayStation Store-ban, illetve lehetővé teszi, hogy a játékmentések a felhőbe kerüljenek.