Videón az ősszel érkező iPhone 12 telefonok

A MacRumors portál megszerezte az iPhone 12 telefonok dummy változatait, amiből kiderül, milyen almás mobilokra számíthatunk idén ősszel.
Kapcsolódó cikkek

Az Apple idén ősszel dobja piacra az iPhone 12 mobilokat, és ahogy az lenni szokott, a leleplezés előtt hónapokkal már sorra érkeznek a különböző pletykák és értesülések a készülékekkel kapcsolatban.

Az elmúlt évekhez hasonlóan már idén sem csak képek és információk szivárognak ki, de úgynevezett dummy telefonok is, amik a hardvert ugyan nem tartalmazzák, így használhatatlanok, de a külsejük már olyan, mint a várható mobiloké. Ezúttal a MacRumors portál jutott hozzá ilyen modellekhez, és a videójukból egyértelműen kiderül, hogy nagyjából mire lehet számítani az őszi bejelentéskor.

Amennyiben a felvételeken látható dummy készülékek valóban a leendő iPhone 12 modellek mintái, úgy idén az Apple összesen négy telefont fog bemutatni: egy 5,4 és egy 6,1 hüvelykes iPhone 12-t, egy 6,1 hüvelykes iPhone 12 Prót, illetve egy 6,7 hüvelykes iPhone 12 Pro Max okostelefont, ami a gyártó minden eddigi mobiljánál nagyobb lesz. Érdekesség továbbá, hogy a jelenlegi értesülések szerint az 5,4 és 6,1 hüvelykes modellek valamivel olcsóbbak lesznek, mint a megjelenés idején az iPhone 11 telefonok.

Első blikkre talán fel sem tűnik, de a dizájn is változik tavalhyoz képest, hiszen az új készülékek részben az egykori iPhone 4 modellt, részben az iPad Pro táblagépeket idézik. A kisebb, kompakt telefonra vágyó vásárlóknak pedig extrán jó hír lehet, hogy az 5,4 hüvelykes iPhone 12 a mai sztenderdekhez mérve egy egészen kis készülék lesz, méreteit tekintve az iPhone SE és az iPhone SE 2020 között helyezkedik el.