Május közepén érkezik az LG különleges telefonja

Egyre több részlet derül ki a telefonról, amit hivatalosan csak május 7-én mutatnak be.
Kapcsolódó cikkek

Az LG hivatalosan ugyan csak május 7-én mutatja be a legújabb, Velvet névre keresztelt okostelefonját, de a cég már hetek óta szivárogtatja az információkat a készülékről, és a legújabb akciójuknak hála már nemcsak azt tudni, hogy Dél-Koreában május 15-től lesz kapható a különleges(nek szánt) készülék, de a hardvert és a kialakítást illetően is újabb részletek láttak napvilágot, némi képanyag kíséretében.

A készülék 6,8 hüvelykes FullView kijelzővel kerül forgalomba, méreteit tekintve egy 74,1 mm széles és 6,8 milliméteres vastag telefonról beszélünk, és a jelenlegi trendekkel ellentétben az előlapi kamera nem egy képernyőbe vágott lyukba kerül, hanem egy középső képernyőszigetben kap helyet.

Az LG a telefon hátlapját illetően sem követi a többi gyártó példáját, hiszen az ide került szenzorok nem kaptak egy hatalmas kameraszigetet, hanem egymás alatt, cseppszerűen helyezkednek el, ráadásul csak a legnagyobb, 48 főmegapixeles kamera emelkedik ki a hátlap síkjából. A 8 megapixeles ultraszéles, az 5 megapixeles mélységszenzor és a vaku szépen belesimulnak a burkolatba.

Színekben nem lesz hiány az LG Velvet esetében sem. Fotó: LG

Ami az extra funkciókat illeti, már biztos, hogy videózás közben bekapcsolható lesz az ASMR, ami a két mikrofonnak köszönhetően a legapróbb zajokat is rögzíteni fogja, és jó hír lehet a telefont zenelejátszásra használóknak, hogy a Velvet két hangszóróval lesz felszerelve, tehát adott a sztereó hangzás. Ami biztos továbbá, hogy a burkolat alá egy Snapdragon 765G processzor kerül, ami képessé teszi a mobilt az 5G hálózatok hazsnálatára, az energiáért pedig egy 4300 mAh kapacitású akkumulátor felel, és ezen telefonhoz is külön beszerezhető lesz egy második kijelző, illetve egy Stylus Pen is.