Májusban mutatják be az LG új csúcstelefonját

Már kiszivárgott képen is látható, hogy fog kinézni az LG legújabb készüléke.
Kapcsolódó cikkek

Az Engadget portál szúrta ki, hogy az LG szép csendben május 2-ra tűzte ki az idei csúcstelefonjuk, a G7 ThinQ hivatalos bemutatóját. A készülék egyik különlegessége, hogy a V30S-hez hasonlóan már ez is fel lesz szerelve a dél-koreai gyártó saját fejlesztésű, mesterséges intelligencián alapuló ThinkQ virtuális asszisztensével, ami a pletykák szerint a készülék oldalán helyet kapó dedikált gombról lesz aktiválható.

ÁLLÍTÓLAG ÍGY FOG KINÉZNI A G7 THINKQ – Forrás: www.androidheadlines.com

Magáról a telefonról sokkal többet nem tudni, ugyanakkor a neten már kering egy állítólagos készülékfotó, ami nemcsak azt mutatja meg, hogy a készülék milyen színekben lesz elérhető, de világossá teszi azt is, hogy az LG is követi az iPhone X által meghonosított képernyőmegoldást, azaz a kijelző tetején lesz egy apró sziget, ahová a készülék előlapi kamerái és szenzorai kerülnek.

A korábban felröppent pletykák szerint a készülék Qualcomm Snapdragon 845 processzorral, 6 GB RAM-mal és 64 GB belső háttértárral lesz felszerelve, de a fenti képen látható dizjánt és a mobilba épített hardvert illetően csak a május 2-án lehetünk majd biztosak bármiben.