Ütős előzeteseket kapott az új Dragon Ball

Már csak négyet kell aludni és harcba szállhatunk!
Kapcsolódó cikkek

Már csak négyet kell aludni, és megjelenik az idei év egyik legjobban várt videojátéka, a Dragon Ball FighterZ, amiben a kedvelt anime sorozat karaktereivel vonulhatunk a csatatérre, hogy aztán jókat pofozkodjunk a többi szereplővel. A január 26-án érkező játék most két előzetest is kapott, amiből az első a launch trailer, nagyszerűen összefoglalva, hogy mire is számíthatunk a program megvétele után.

A második videó valamivel érdekesebb, hiszen ebben megcsodálhatjuk Android 21-et, aki egy teljesen új, eddig sosem látott karakter a Dragon Ball-univerzumban. A lila hajú, dőskeblű „hölgyet” kifejezetten a videojáték kedvéért alkották, és ha hinni lehet a pletykáknak, akkor ő a főellenfél a verekedős programban. Az alábbi előzetes az ő képességeiből nyújt meglehetősen látványos ízelítőt.

A Dragon Ball FighterZ PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg, a fejlesztésért pedig az Arc System Works felelt. A játékban egy egészen új történetet is kapunk a sztori mód során, a hagyományos csetepaték során pedig olyan szereplőkkel vonulhatunk a csatatérre, mint Son Goku, Vegeta, Son Gohan, Krillin, Beerus, Cell, Trunks, Piccolo (avagy Ifjú Sátán), Majin Buu, Frieza és még sokan mások.