Őrülten menő az új szuperhősös agymenés előzetese

Múlt héten hivatalosan is bejelentették a LEGO Marvel Super Heroes 2 érkezését, most pedig megérkezett az ősszel érkező videojáték első előzetese, ami nemcsak tele van tömve szuperhősökkel, de egy kifejezetten szórakoztató játék képét vetíti előre.
Kapcsolódó cikkek

Ahogy arról múlt héten már beszámoltunk a LEGO-videojátékairól elhíresült TT Games folytatás készít a 2013-as LEGO Marvel Super Heroes-nak, amiben a Marvel szuperhőseinek a színe-java felbukkant, méghozzá kockaformában, és akkor a Földre pályázó Galactusszal kellett leszámolniuk.

A nemes egyszerűséggel csak LEGO Marvel Super Heroes 2-re keresztelt második résznek most megérkezett az első hivatalos előzetese, és a közel kétperces videó egészen agyament és látványos szórakozást ígér a képregény- és legómániás közönségnek.

A határozottan lendületes videó felvonultat olyan népszerű hősöket, mint Amerika Kapitány, Thor, Hulk, a Hangya és a Galaxis Őrzői, de mellettük felbukkannak olyan hősök is (Spider Gwen, Spider-Man 2099), akik még semmilyen formában nem szerepeltek a Marvel dollármilliárdokat termelő mozifilmjeiben.

A sztoriról ugyan sok nem derül ki a kedvcsinálóból, de azt már egy múlt heti sajtóközleményből tudjuk, hogy a játékosoknak ezúttal az időutazó Kanggal kell majd megküzdeniük, méghozzá egy különleges, Chronopolis nevű helyen, ahol mindenféle helyszín megtalálható lesz az ősi Egyiptomtól kezdve a vadnyugaton át, egészen a Sakaar bolygóig és a 2099-es évek New Yorkjáig.

Élvezettel törtük el Batman gerincét
Végre ismét mi magunk mi kenhetjük el Superman, Flash vagy akár a Zöld Íjász száját.

 

A LEGO Marvel Super Heroes 2 idén ősszel, egész pontosan november 14-én kerül a boltokba, és PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra lesz elérhető, dobozos és digitális kiadásban egyaránt.