Ez a billentyűzet alaposan meg fog lepni

Kakaóálló, flexibilis, és egy komplett Windows fut rajta.
Kapcsolódó cikkek

Persze, a számítástechnikának és az informatikának egyetlen feladat van: a komponensek méretének folyamatos csökkentése úgy, hogy az ne menjen a teljesítmény rovására. Ok, ez kíméletlen leegyszerűsítése a dolgoknak, de valahol erről van szó, hiszen ez teszi lehetővé a még vékonyabb mobilok, illetve a pengeszerű, szinte súlytalan laptopok megszületését.

Ez a folyamat a PC-k környékén is pörög, aminek egyik markáns jele az USB stickbe pakolt számítógép megjelenése volt. Kicsit ehhez hasonlít a Vensmile K8 mini PC is azzal a fontos különbséggel, hogy itt egy feltekerhető billentyűzetbe építették be a számítógépet.

Vagyis egy flexibilis klaviatúra végén található kis dobozba.

Ez a pendrive formátumhoz képest annyiban előnyösebb, hogy kapásból meg is van két beviteli eszköz: a billentyűzet, illetve a doboz teteje, ami érintőfelületként is funkcionál. Egyetlen dologról kell már csak gondoskodni (az áramellátáson kívül), ami egy monitor, vagy televízió.

A tenyérben elférő méretek és forma ellenére egy nem túl izmos, de használhatónak tűnő hardvert kapott ez a furcsa szerzet. A munkát

A megjelenítő csatlakoztatásához a HDMI, vagy a VGA out portokat lehet használni, a perifériákhoz pedig 2 db USB kapu adott. Nethez kizárólag vezetékek nélkül (dual band WiFi) juthat hozzá a gép, hiszen egy Ethernet már nem fért el, de nem is nagyon van ennek hely.

Ha valaki állandó mozgásban van, laptoppal nem szívesen bajlódik, ennek ellenére gyakran gép mellé kell ülni, ott pedig hosszabb szövegeket gyártania, annak érdekes lehet a kütyü. Bár sokkal valószínűbb, hogy a célcsoport a menthetetlenül kocka közönség, aki egy ilyen dolog láttán azonnali, és teljesen irracionális vágyakozást éreznek. Nekik az az egész 200 dollárjukba kerül.