Divatgurut igazolt az Apple

Az Yves Saint Laurent vezére lesz felelős az Apple speciális termékeinek külsejéért.
Kapcsolódó cikkek

Eddig sem lehetett panasz az Apple termékeinek dizájnjára, de most, hogy az Yves Saint Laurent vezérigazgatója, Paul Deneve lett a cupertinói cég „speciális projektjeinek” alelnöke, valószínűleg a továbbiakban sem lesz hiány a trendi külsejű kütyükből.

Deneve, aki két éve vezeti a világszerte az elitbe tartozó francia divatmárkát, 34 százalékkal növelte a cég eladásait az elmúlt évben. Amúgy korábban, 1990-től 1997-ig dolgozott már az Apple-nél mint sales- és marketingmenedzser, de akkor csak az európai részlegnek. Most viszont vezető beosztást kapott, és közvetlenül Tim Cook vezérigazgatónak tartozik felelősséggel.

Az egyelőre nem derült ki, hogy Deneve-nek mi lesz a konkrét felelősségi területe, de azzal, hogy kiderült a napokban, hogy az Apple a testen hordható technológia irányába fordult, és valószínűleg egy okosórán dolgozik, nem is annyira meglepő a két cég fúziója. Ugyanakkor az a pletyka is felmerült, hogy az Apple esetleg egy, a Google Glasshoz hasonló okosszemüvegen is dolgozik.

Címkék: apple