Halálában lett az internet sztárja

Nagy siker lett egy múlt héten elhunyt amerikai férfi saját magának írt nekrológja, amit még halála előtt publikált a neten.
Kapcsolódó cikkek

Val Patterson, aki 59 évesen torokrákban hunyt el, önéletírásában tiszteleg élete asszonya előtt, és felidézi Utahban töltött ifjúkorát. Azt is bevallja, hogy mit nem kellett volna megtennie.

Én vagyok az a pasas, aki 1971 júniusában kifosztotta a Motor Drive Inn motel széfjét. Elhallgathattam volna, de szeretnék megszabadulni ettől a tehertől” -– írta nekrológjában. “És NINCS doktorátusom. Az történt, hogy amikor egy nap bementem befizetni a diákhitelt, a lány, aki ott dolgozott, rossz kupacba tette az elismervényt, és két hét múlva a postás hozta a doktori oklevelemet. Még diplomám sincs, azt sem tudtam, mit jelent a PhD.

A férfi magát művészként, feltalálóként, üzletemberként, botcsinálta színészként, férjként, testvérként, fiúként, a macskák szerelmeseként és cinikusként írta le. “Sokat mulattam” -– írta. Sajnálta viszont, hogy fiatalon nem tudott erőt venni magán, és nem szokott le a dohányzásról, pedig tudta, hogy káros.