Gajdos Tamás Palik Lászlóról: Hogy a nagy klasszikus, ­Vágó István által felállított magas mérce mennyire lesz megugorható, az nagy kérdés

Hamarosan riválisok lehetnek műveltségi vetélkedők házigazdájaként.

Múlt hét óta köztudomású, hogy Palik László lesz a Legyen Ön is milliomos! új műsorvezetője, és ezzel olyan kvízmestereket követ a sorban mint Vágó István, Fábry Sándor, Friderikusz Sándor és Gundel Takács Gábor.

A story.hu Gajdos Tamást, az ATV hírműsoraiból tavaly távozó tévést kérdezte arról, mit gondol Palik kiválasztásáról.

Kollégákról vagy jót, vagy semmit. Na de viccen kívül: a vetélkedő műfaja nyilvánvalóan nem idegen tőle, de hogy ez a fajta intellektuális vetélkedő mennyire passzol az ő személyiségéhez, illetve hogy a nagy klasszikus, ­Vágó István által felállított magas mérce mennyire lesz megugorható, ez nagy kérdés. Amennyire ismerem, amit el­vállal, azt nagyon komolyan veszi a felkészüléstől a végső megvalósításig, úgyhogy a hozzáállásán biztos nem múlik majd a siker

– mondta el a lap érdeklődésére Gajdos, aki Palikkal egy időben kezdte karrierjét. Mint kiderült, már a kilencvenes években is rivalizáltak egymással, akkor még mint az egyik feltörekvő hazai divatmárka arcai, később mint Dakar-rali versenyzők. Ősztől pedig elképzelhető, hogy mint műveltségi vetélkedőt vezető műsorvezetők, ugyanis Gajdos is túl van egy kvízműsor próbafelvételén.

Ha minden a reményeim szerint alakul, akkor idővel ezen a téren is összecsaphatunk majd, mert nagy örömömre úgy tűnik, hogy a tudásalapú vetélkedőknek újra nagy keletje van, és még az is lehet, hogy a közeljövőben engem is láthatnak a nézők egy hasonló műfajú produkció­ban.

Palik László úgy nyilatkozott: nincs benne félelem a kvízműsor vezetését illetően.

Kapcsolódó