Fizetésemelést érdemel a párizsi olimpia közösségi média csapata a videóért, amin Snoop Dogg az olimpiai lángot viszi

Mutatjuk a posztot.

Pénteken Snoop Dogg vitte az olimpiai lángot egy darabon a Párizs melletti Saint-Denis településen. Az eseményt természetes kamerák sora rögzítette, a felvételekből az olimpia hivatalos közösségi oldalaira is feltöltöttek egy videót, ahol az amerikai rapper lassításban, sajátos laza stílusában végzi megtisztelő feladatát, integet a bámészkodóknak és táncikál, miközben a háttérben egyik leghíresebb, Dr. Dre-vel közös, The Next Episode című dala intrója hallható.

Snoooooop 🙌 A fáklya biztos kezekben van 👀

– írták a poszthoz.

A párizsi olimpia marketingcsapata már jóval az ötkarikás játékok előtt elkezdte promózni a sporteseményt, a TikTokon például már hónapokkal ezelőtt nagy népszerűségre tettek szert vicces, néha szatirikus, önironikus videóikkal.


Érdekesség, hogy a rapperen kívül a Saint-Denis és Párizs közötti szakaszon vitte még a lángot többek között Pharrell Williams és Laetitia Casta is.

Snoop Doggnak nem ez volt az egyetlen feladata az olimpia alatt, ugyanis helyszíni tudósító lesz. A felkérést minden bizonnyal nem feltétlenül a szakmai, sokkal inkább a humorra alapozva kapta meg.

Kapcsolódó
Snoop Dogg a párizsi olimpia egyik kommentátora lesz
Inkább humort, mint szakmázást várnak tőle Párizsból.