Még mindig ostromolják a nőt, aki véletlenül villantott tangát két évvel ezelőtt

A világ legkülönbözőbb pontjairól írnak neki.

Két év után is napi 20 üzenetet kap „rajongóitól” az az anya, aki egy egészen fura videó után lett híres. 2022 júniusában mi is írtunk az essexi nőről, aki véletlenül megmutatta a fenekét a lánya egész iskolájának, majd az internet jóvoltából a fél világnak.

Az akkor még 36 éves Katie Hannaford utcai ruhában ment el kislánya iskolájának sportnapjára. Esze ágában sem volt sportolni, ám lánya addig könyörgött neki, míg rajthoz állt az anyák futóversenyén. Majd orra esett a füves pályán, a ruhája fölcsúszott a háta közepéig, és az egész iskola láthatta a fenekét, amiből a tangája semmit sem takart ki.

A nő két évvel az eset(t) után elárulta: a mai napig naponta kap ismeretlenektől üzeneteket a bizonyos videó miatt. Néha dicsérik (például a fenekét), máskor randira hívják. Azt mondja, gyakran írnak neki brazil férfiak, de a Zöld-foki szigetekről, Amerikából és Kanadából is kapott már leveleket. Sőt: előfordul az is, hogy az utcán felismerik, és megkérdezik tőle, hogy

ő-e a sportnapon elesett anyuka.

Katie-t még törökországi nyaralása során is felismerték. Hannaford azt mondja, lányai viccesnek találják, hogy az emberek még mindig a videóról beszélnek, de megegyeztek abban, hogy soha többé nem engedik sportversenyre.