Papp Máté Bence Tóth Gabiról: Élő legenda vagy, aki örökké fog tanítani nekünk, akkor is, mikor mi már porrá leszünk

Közösségi oldalán megosztott posztjában méltatta az énekesnőt.

Papp Máté Bence nemrég az Instagram-oldalán osztott meg közös képet párjával, Tóth Gabival, fotójuk mellett pedig hosszú bejegyzésben méltatta az énekesnőt. Mint írta, amikor meglátta, tudta, hogy olyan társra talált, kinek szíve igaz.

Szellemed nagysága, mint a természet tomboló ereje. Lelked tisztasága a hajnal fénysugarait idézi. Gondolataid erejével a világot meg lehet váltani. Csoda hangod megemel, feltölti az emberek szívét, segít feldolgozni érzelmeinket, tapasztalatainkat, élményeinket. Kifogyhatatlan humorod átlendít fáradságon, fájdalmon és minden más nehézségen. Eszméletlen csaj, vibráló energia, csodalatos anyuka, szívbeemelő ember vagy te, egy igazi csoda!

– írta posztjában a táncos, hozzátéve: néha őt is meglepi, honnan van ennyi energiája a párjának.

Tudom, mekkora példakép vagy mindenki számára, mert senki nem tudja, milyen nehéz helyzetekben maradtál ember. »Ne rossz, ne jó akarjál lenni, az is elég, ha embernek megtudsz maradni«. Számomra olyan élő legenda vagy, aki örökké fog tanítani nekünk, akkor is, mikor mi már porrá leszünk. Mindenki azt veszi észre, ami összhangban van az érzéseivel. Én téged vettelek észre, te voltál az az érzés, amivel mindig is összhangban akartam lenni. Köszönöm neked Babám, Szívemből csordultig szeretlek!

– zárta sorait.

Az énekesnő a napokban elmondta, nyitott lenne-e arra, hogy kedvesével közös gyereket vállaljanak.

Kapcsolódó