Dombóvári Vanda a férjével közös nyaralásáról: Az egyik legromantikusabb élményünket a kisfiam fizette nekünk a zsebpénzéből

A 11 éves Gergőtől egy pénzt rejtő borítékot kapott a születésnapjára, amit a fiú arra szánt, hogy a műsorvezető és férje egy este megvacsorázzanak belőle szicíliai kiruccanásuk alatt.

Dombóvári Vanda a múlt hónapban lett 50 éves, melynek alkalmából férje, János meglepetésbulit szervezett neki. Noha a műsorvezető saját bevallása szerint nem kedveli a meglepetéseket, párja pontosan tudta, kik azok a barátai, akiknek a jelenlététől még nem jön zavarba, így jól sikerült az összejövetel.

Én, aki soha nem szerettem magam körül a nagy felhajtást, és világéletemben azon voltam, hogy inkább másokra tereljem a figyelmet, csodamód élvezni tudtam a saját meglepetésbulimat! A torta mellett egy Jánostól kapott voucher várt egy szicíliai úttal, ahová ezúttal a gyerekeink nélkül, csak kettesben utaztunk. A 11 éves kisfiam, Gergő pedig egy gyönyörű levelet adott át egy borítékkal együtt, amelybe a zsebpénzéből tett be harmincezer forintot, hogy ebből vacsorázzunk egyik nap

osztotta meg a Storyval Dombóvári, hozzátéve: az utazás a fiának köszönhetően is olyan jól sikerült, hogy férjével rá kellett döbbenniük, hogy sokkal többet kell ezután kettesben utazniuk.

Pedig mi az a pár vagyunk, akik még a nászutunkra, a tíznapos görögországi buszos túrára is magunkkal vittük az utódkáinkat. Éreztük is akkor ennek a súlyát, túlteljesítettünk, egész nap lesve a gyerekek vágyait. Azért természetesen most is terveztünk egy közös vadvízi túrát, amint hazajöttünk.

Mint mondja, a négynapos szicíliai kiruccanás alatt remekül érezték magukat a párjával, minden idejüket kihasználták, hogy fel tudják fedezni a szigetet.

Az egyik legromantikusabb élményünk végül az a vacsora volt, amit a kisfiam fizetett nekünk a zsebpénzéből. Olyan jó érzékkel sikerült ugyanis egy helyiek által igen kedvelt éttermet kiválasztani, hogy a férjem végül engedett a kérésemnek, és életében először megkóstolta a polipot és a tintahalat. Amikor megszólalt az élő zene, felkértem táncolni a férjemet. János szemérmes típus, de valahogy magától értetődőnek vette, hogy kettesben táncolunk Taormina főterén… Hihetetlenül romantikus pillanat volt!

– emlékezett vissza a műsorvezető, aki úgy érzi, Szicília megfiatalította őket a férjével.

Címkék: dombóvári vanda