Keanu Reeves azt mondja, új filmjének forgatásán úgy repedt meg a térdkalácsa, mint egy krumplicsipsz

A színész a sérülése ellenére is folytatta a munkát.

Keanu Reeves nemrég a The Late Show vendége volt, ahol arról is beszámolt, hogy csúnya sérülést szerzett új, Good Fortune című vígjáték-filmjének forgatásán – írja a Variety.

Aziz Ansarival és Seth Rogennel forgattam egy jelenetet, és hideg merülésben voltunk. Imádtam, ott álltam, befejeztük a jelenetet, és tudod, milyen az, amikor fázol és toporogsz?

– tette fel a kérdést a műsorvezetőnek Reeves.

Mint mondta, egy szobában próbált meg felmelegedni, ahol védőszőnyegek voltak leterítve, miközben viszont mozgott, nem vette észre, hogy az egyik alatt van egy bemélyedés, amibe beleakadt a lába. Emlékei szerint ekkor lassított felvételben esett el, és a térdei valahogy „nem követték őt” földet érés közben.

A térdkalácsom megrepedt, mint egy krumplicsipsz

– fogalmazott a színész, aki először azt hitte, nem sérült meg, aztán viszont úgy érezte, „felrobban térde”.

Noha Reeves megsérült, nem kellett miatta szüneteltetni a forgatást. A film rendezője, Aziz Ansari év elején a CinemaConon méltatta is kollégáját, amiért a térdsérülése ellenére is folytatta a munkát.

Továbbra is forgatott, kivéve néhány jelenetet, ahol salsát kellett táncolnia. Azt mondta, »megcsinálom«! Mi meg mondtuk, hogy Keanu, nyugodj meg. Majd megcsináljuk, ha meggyógyult a térded

– mondta akkor Ansari.

A színész egyik ikonikus filmje, a Féktelenül egyébként múlt hónapban lett 30 éves.

Kapcsolódó
30 éve lett buszsofőr a bájos Sandra Bullockból, hogy a legsármosabb zsaru végül megmentse
30 évvel ezelőtt mutatták be a Féktelenül című akciófilmet, ami sztárstátuszba emelte Keanu Reevest, egyúttal Sandra Bullockot is följebb emelte a hollywoodi ranglétrán. A film rendezője, Jan De Bond korábban operatőr volt, első rendezése pedig élete sikere lett – szakmai útja onnan már lefelé ívelt. De mi tette halhatatlanná a Féktelenült?
Címkék: keanu reeves