Hailey Bieber elmondta, miért titkolta hat hónapon át, hogy babát vár

Bevallása szerint akár a végsőkig is elrejthette volna a terhességét a kíváncsi szemek elől.

Májusban lapunk is beszámolt arról, hogy Justin és Hailey Bieber az első közös gyereküket várják. A modell nemrég a W magazinnak adott interjújában beszélt a várandósságáról, melyet saját bevallása szerint azért titkolt fél éven át, mert „nem akart az életének minden részletéről beszélni, magyarázkodni miatta vagy épp bocsánatot kérni”. Mellette állt viszont egy véletlen is.

Őszintén szólva azért tudtam elhallgatni, mert sokáig kicsi maradtam. Igazából nem is volt pocakom egészen addig, amig hat hónapos terhes nem lettem, ekkor jelentette be. Tudtam nagy kabátokat meg ilyesmiket hordani

– osztotta meg az interjúban a modell, aki úgy véli, a végsőkig képes lett volna elrejteni a terhességét a kíváncsi szemek elől, így viszont nem tudta volna külsőleg is élvezni azt, hogy babát vár.

Úgy éreztem, mintha rejtegetném ezt a nagy titkot, és ez nem volt jó érzés. Szabadságot akartam, hogy kimehessek és élhessem az életemet.

Ami a Justin Bieberrel való házasságát illeti, Hailey Bieber a beszélgetés során arra is kitért, hogy az emberek az első naptól kezdve negatívan tekintettek a kapcsolatukra, rendre azt hangoztatva, hogy úgyis szétmennek majd.

Olyan, mintha az emberek nem akarnák elhinni, hogy boldogok vagyunk. Régebben próbáltam úgy tenni, mintha egyre kevésbé fájna. Próbáltam arra gondolni, hogy egy bizonyos ponton hozzászoksz, hogy ezt fogják mondani és így fognak viselkedni az emberek. De rájöttem, hogy valójában soha sem fáj kevésbé

– ismerte el a modell, aki hat évvel ezelőtt ment hozzá a kanadai énekeshez.

Kapcsolódó
Hailey és Justin Bieber első gyereküket várják
Pár hét, és megszületik a baba.