L.L. Juniort egy műsorban megkérdezték, együtt vannak-e a barátnőjével, mire ő visszakérdezett: Mikor megy ez adásba? Attól függ

A rapper azt mondta, nem tudja, mikor kéne lenyugodnia.

A TV2 Titkok Ramónával következő, szerdai adásának vendége L.L. Junior, akit az előzetes szerint szerelmi élete alakulásáról is kérdezett Lékai-Kiss Ramóna.

„Mi van most a magánéleteddel? Követhetetlen, azt hiszem, de szívesen beszélsz róla remélhetőleg” – mondta a műsorvezető, amire a rapper így felelt:

Mikor megy ez adásba, attól függ. Mert hogyha ma, akkor minden jó, ha holnap, akkor már nem biztos. Hullámzóak vagyunk, szenvedélyesek vagyunk. És nem tudom, hogy mikor kéne lenyugodni

Lékai-Kiss ezután rákérdezett arra, most együtt vannak-e párjával – feltételezhetően Dárdai Blanka énekesnőre gondolt, akivel L.L. Junior az elmúlt két évben hol együtt volt, hol nem.

Hát, most ma? Vagy mikor megy adásba, ezért kérdezem

– ismételte meg a zenész.

A legutóbbi hírek szerint egyébként szakítottak, ezt Dárdai július 8-án jelentette be az Instagramon. A tévénézők azonban még legalább egyszer láthatják majd őket együtt, ugyanis párként vettek részt az idei Ázsia Expresszben, ami várhatóan ősszel kerül majd műsorra.

Kapcsolódó
Szakított L.L. Junior és Dárdai Blanka
Két évig voltak együtt.