„A csontom is kilógott” – Kim Kardashian elárulta, hogyan vágta le majdnem két ujját

A médiaszemélyiség korábban azt mondta, a sérülése fájdalmasabb volt, mint a gyerekszülés.

Nemrég megjelent a The Kardashians azon epizódja, melynek múlt heti előzetesében bemutatták, hogy Kim Kardashian csúnya ujjsérülést szerzett, amivel kapcsolatban úgy fogalmazott, fájdalmasabb volt, mint a gyerekszülés.

A Just Jared szemléje szerint a médiaszemélyiség megpróbált becsukni egy üveg tolóajtót, nyolcéves fia, Saint viszont elterelte a figyelmét, így az ajtó az ujjaira csapódott.

Csak ránéztem a kezemre, és a földre estem. Megragadtam az asztalt, térdre estem, láttam a sok vért, kicsit a csontom is kilógott, és azt mondtam, hívjatok segítséget, jégre van szükségem. Nem sikítottam, nem csináltam semmit. Nem tudtam mást tenni, csak lefagytam. Le sem lehet írni a fájdalmat, az egész tested sokkba kerül. Mintha a szülésnél is jobban fájt volna

– mondta a realityben Kardashian, akinek a baleset következtében eltörtek az ujjai, az egyik csontjának tetejéről pedig le is vált egy darab.

Az orvos azt mondta, lehetséges, hogy a körmöm sosem fog visszanőni. Erre én: ugyan már, majd feltalálok egy körömimplantátumot

– jelentette ki a médiaszemélyiség, aki noha aggódott amiatt, hogy az ujját talán amputálni kell, orvosa biztosította, hogy erre nem lesz szükség.

Címkék: kim kardashian