Eddig egymás mellett vécézett Meghan Trainor és férje, mostantól egymással szemben fognak

Költöztek, ezért kellett változtatni.

Meghan Trainor és színész férje, Daryl Sabara kapcsolata olyan szoros, hogy néha még vécére is együtt járnak. Nemcsak elkísérik egymást, hanem egy időben könnyítenek magukon, ugyanis fürdőszobájukban egymás mellett van egy-egy vécéjük, mint arról az énekesnő korábban többször beszámolt.

Most azonban változott a helyzet, Trainorék ugyanis májusban vettek egy új házat Los Angelesben, ahol kisebb átalakításra volt szükség, hogy új otthonukban is folytatni tudják megszokott gyakorlatukat.

Új házba költözünk, ahol van egy WC az egyik irányban, és egy bidé vele szemben. Itt kicsit más lesz a helyzet, mert kisebb a fürdőszoba területe, szóval közel leszünk egymáshoz. Össze fog érni a térdünk. Ez még jobb is így. Látni akarom őt

árulta el az énekesnő egy podcastműsorban a héten.

Meghan Trainor arról is beszélt, miután felvállalta szokatlan vécézési szokásaikat, sok támadás érte őt.

Az emberek azt kérdezték: »Tényleg azt hiszed, hogy ez normális?« Én meg: »Sajnálom, hogy nem tudjátok, milyen az igaz szerelem. Lépjetek túl rajta!«

Azt is újra megerősítette, hogy a nagy dolgukat nem szokták egymás előtt elvégezni, mert ő nem szereti, ha a férje „mellette kakil”, viszont a tandempisiléssel nincs gondja.

Kapcsolódó