Horváth Lajos Ottó és Ács Eszter első közös gyereküket várják

A színészpár 2022-ben házasodott össze.

Udvaros Dorottya a minap interjút adott a Partizánnak, ami során azt is megemlítette, hogy a Nemzeti Színházban tavaly súlyos balesetet szenvedett egykori kollégájának, Horváth Lajos Ottónak hamarosan gyereke születik, a hatvanéves színművész 33 éves felesége, Ács Eszter ugyanis várandós.

Az élet olyan csodálatos. Kijött a Most vagy soha című film, amiben szinte mindenki véleménye szerint a Giotto (Horváth Lajos Ottó – a szerk.) elképesztően erős, és terhes a felesége, és nem sokára kisbaba születik. Mindig, amikor beszélgetünk, megbeszéljük azt is, hogy milyen stádiumban van a biztosítási ügy, meg hogy a rendőrségi nyomozás lezárult-e, vagy nem zárult le, erről is beszélünk. De alapvetően arról beszélünk, hogy »Giotto, figyelj, olyan voltál a filmben, hogy ha bármelyik amerikai színészt idehozom, te legalább olyan jó voltál, és mindenki el van ájulva tőle, és mindjárt kisbaba születik«. Az élet egyszer csak ezt adta e mellé a súly mellé

idézi a színésznőt a story.hu.

Horváth Lajos Ottó korábban Ráckevei Anna színésznő férje volt, akivel két, ma már felnőtt gyerekük van, Horváth Julianna és Horváth Milán, akik követték szüleiket a pályán. A színművész 2022-ben nősült újra, akkor vette feleségül Ács Eszter színésznőt, aki 2017-től a Nemzeti Színház tagja.

Soós Lajos / MTI – Ács Eszter és Horváth Lajos Ottó a Katona József Bánk bán című drámája próbáján a budapesti Nemzeti Színház Gobbi Hilda Színpadán 2017. szeptember 20-án.