„Értetlenül állok a történtek előtt” – Németh Kristófot meglepte Várkonyi András és Fodor Zsóka nézeteltérése

Nem akar hinni a fülének.

Hétfő reggel írtuk meg lapunkba a Blikk nyomán, hogy Fodor Zsóka és Várkonyi András közt majdhogynem kibékíthetetlen ellentét mutatkozik. Legutóbb az Örök szerelem című darabbal járták az országot, az előadásuk viszont eltűnt a színlapról. Fodor szerint nem vesztek össze Várkonyival, simán csak arra jutottak, nem vállalnak több közös munkát.

Várkonyi másképp emlékszik: „Még ősszel történt. Le volt kötve két olyan előadásunk is, amit a Zsóka nemcsak nekem, hanem a szervezőnek is letagadott. Azt mondta, nem keresték meg, pedig még kérdezte is, hogy ugye, ezek nem falunapok, mert azokat nem szereti. A szervező mondta, hogy ezek rendes színházi előadások. Majd Százhalombattán és Mátészalkán sem jelent meg. Én ott voltam, vártam a kezdést, a nézők már bent ültek.”

Hogy a történetről több kiderüljön, a story.hu felkereste Németh Kristófot, aki a Barátok közt című sorozatban hosszú évekig dolgozott a két színésszel, a sorozatban ráadásul Várkonyi és Fodor fiát alakította.

Rettenetesen meg lennék lepve, ha ez valóban így történt. Bár azt sem feltételezem, hogy Andris állítana valótlanságokat, úgyhogy mindenhogyan nagyon furcsa, megdöbbentő ez a történet. Mindkettőjüket jól ismerem, nagyon megbízható, pontos emberek, akiknek rendkívül fontos a színpad, a közönség. Egyikükre sem jellemző az, hogy bármit is visszamondjanak, pláne eltűnjenek. Értetlenül állok a történtek előtt, egyelőre fenntartással is kezelem ezt a hírt. Nagyon jó lenne mindkettőjüket meghallgatni ez ügyben, mert itt valami nagyon nem kerek!

A story.hu hozzáteszi, Fodor Zsókát többször is keresték, mindeddig sikertelenül.