Megérkeztek az első fotók Usher és Jennifer Goicoechea esküvőjéről

Vasárnap házasodtak össze Las Vegasban.

Vasárnap Usher volt a 2024-es Super Bowl félidei show-jának sztárfellépője Las Vegasban – az énekes viszont egy másik igencsak fontos eseményre is sort kerítetett a színpadra lépése után, az este folyamán ugyanis kedvesével, Jennifer Goicoecheával összeházasodtak. A hírt később Usher képviselője is megerősítette a People-nek.

Megerősíthetjük, hogy Usher és Jennifer Goicoechea megtették a következő lépést a kapcsolatukban, és vasárnap este összeházasodtak, közeli barátaik és családtagjaik körében. Mindketten alig várják, hogy továbbra is szeretetben neveljék együtt gyermekeiket, a jókívánságokat pedig mindenkinek köszönik

– olvasható a közleményben.

A pár három nappal az esküvőt követően ugyancsak a People-nek juttatta el a szertartáson készült első fotókat, melyeken látható egyebek mellett Goicoechea esküvői öltözéke is: a menyasszony egy bőszabású, hófehér nadrágkosztümöt viselt a nagy napon, krémszínű kesztyűvel, napszemüveggel és fátyollal, amire ráhímezték a férjezett nevét, azaz a Mrs. Raymondot.

A fotókat ide kattintva lehet megnézni.

A friss házasok egyébként az este folyamán egy vacsorapartin is részt vettek, ahová mint kiderült, az esküvőjükön is viselt öltözékeikben érkeztek.

Cassidy Sparrow / Getty Images for The House of Creed and Remy Martin – Usher és felesége a Las Vegas-i Cathédral étteremben tartott partin.
Kapcsolódó
Usher letolta a Super Bowl félidei show-ját, és egy villámesküvőre is sort keríthet Las Vegasban
Meglepetésvendégek sorával adta elő legnagyobb slágereit és a meztelen felsőtestét is megvillantotta.