Margot Robbie elmondta, mit gondol arról, hogy sem őt, sem Greta Gerwiget nem jelölték Oscar-díjra a Barbie miatt

Velük ellentétben a Kent alakító Ryan Goslingot jelölték a díjra, aki korábban ki is fejezte csalódottságát.

A múlt héten jelentették be az idei Oscar-jelöléseket, és bár a Barbie-t több kategóriában is nevezték, sem a főszereplő Margot Robbie-t, sem pedig a rendező Greta Gerwiget nem terjesztették fel a listára – ellentétben a Kent alakító Ryan Goslinggal, aki hangot is adott a csalódottságának.

A történtekkel kapcsolatban Margot Robbie nemrég egy SAG-vetítésen tartott panelbeszélgetésen mondta el a véleményét – írja a Deadline.

Nem lehet szomorúnak lenni, amikor tudod, mennyire áldott vagy. Nyilvánvalóan úgy gondolom, hogy Gretát rendezőként jelölni kellene, mert amit csinált, az egyszeri a karrierjében, egyszeri az életben. Tényleg az. De ez egy hihetetlen év volt az összes film számára

– fogalmazott a színészettől (egy időre) visszavonult Robbie, majd hozzátette, mennyire boldog amiatt, hogy lehetősége volt a filmen dolgozni, hiszen az elsődleges céljuk az volt, hogy hatást gyakoroljanak a kultúrára, ami sikerült is. Véleménye szerint pedig ez, és a nézőktől érkező pozitív visszajelzések jelentik a legnagyobb elismerést.

Soha nem voltam még részese ilyesminek. Így nem. Csináltam már képregényes dolgokat, amik nagy visszhangot váltottak ki, de ez teljesen más érzés volt. Még mindig nagyon más. És nem is tudok olyanra gondolni, amikor egy filmnek ekkora hatása lett volna a kultúrára. Csodálatos érzés a viharral szemben állni.

Kapcsolódó
„Nincs Ken Barbie nélkül” – Ryan Gosling kiakadt az Oscar-jelöléseken
Sem a rendező, sem a főszereplőnő nem kapott jelölést.