Vajda Johnny: Sosem voltam nagy csajozógép, többnyire engem szedtek fel a lányok

Azt is elárulta, most szabad-e a szíve.

Vajda Johnny testépítő és influenszer neve az idei Farm VIP évadnak köszönhetően lett szélesebb körben ismert. A sárga csapat tagjához közel áll a vidéki életstílus és a kétkezi munka, mivel falun nőtt fel, majd évekig németországi gyárakban dolgozott. Minderről a story.hu-nak beszélt, ahogyan arról is, ki kellett lépnie a komfortzónájából, mikor elkezdett fitneszvideókat készíteni, mert elég zárkózott, visszahúzódó ember. Eleinte nagyon félt a reakcióktól, alig mert beszélni, de apránként egyre magabiztosabb lett.

Félénk természete az ismerkedésben is megmutatkozik.

Sosem voltam nagy csajozógép, többnyire engem szedtek fel a lányok. Nem igazán szoktam kezdeményezni, talán mert tartok a visszautasítástól

– árulta el Vajda, aki jelenleg párkapcsolatban él.

Érdekes módon pont a farmra költözésem előtt ismertem meg a kedvesemet. Talán egy vagy két randink volt, mielőtt elmentem a forgatásra. Először nem is akartam neki elmondani, nehogy elijessze. De nem így történt, nagyon jól fogadta. Sőt, azt hiszem, ez erősítette is a kapcsolatunkat, mert amikor időnként visszakaptuk a telefonunkat, rengeteget beszélgettünk. Most pedig már az összekötözésre készülünk, ami reméljük, még karácsony előtt megtörténik.

Címkék: vajda johnny