Molnár Áron: A pénz kevésbé érdekel, mint a győzelem és a lehetőség, hogy az értékrendem minél többekhez eljusson

Elárulta, elindul-e a nemzetközi megmérettetésen, ahová a sztárboxos győzelmével nyert belépőt.

A Sztárbox idei évadában Molnár Áron bizonyult a legjobbnak férfi középsúly-kategóriában: mindhárom meccsén kiütéses győzelmeket aratott. A bajnokoknak járó öv és a pénznyeremény mellett a színész arra is lehetőséget kapott, hogy részt vegyen egy jövő évben kezdődő nemzetközi megmérettetésen. Hogy az említett versenyen tervez-e indulni, arról a story.hu-nak mesélt.

Ez egy óriási kaland lenne, de korai még erre bármit is mondanom, hiszen sok kérdőjel van. Mennyi időm van a felkészülésre a nemzetközi mérkőzésre? Hogy tudom összeegyeztetni a munkáimmal? Most szeretném egy picit megélni a győzelmet, mielőtt bármit is terveznék

– mondta Molnár, hozzátéve: ha elindul, biztosan mindent megtesz majd azért, hogy büszkévé tegye az edzőit. Nem jönne neki rosszul továbbá a 100 ezer dolláros, azaz nagyjából 36 millió forintos fődíj sem.

Nyilván tudnék mit kezdeni a nyereménnyel, de a pénz kevésbé érdekel, mint a győzelem, a dicsőség és a lehetőség, hogy az értékrendem minél több emberhez eljusson. Engem az utóbbi hajt, visz előre, de persze meglenne a helye a lóvénak

– magyarázta a színész, aki a nemzetközi versenyen elnyerhető pénzösszegből tisztességesen kifizetné az edzőit, illetve jótékonykodna is a tervei szerint.

Molnár mellett egyébként a másik két kategórianyertes, Brasch Bence és Berki Mazsi is lehetőséget kaptak részt venni az említett versenyen. Utóbbi a napokban arról beszélt, hogy ők az edzőjével már tervezik a felkészülését.

Kapcsolódó
Berki Mazsi a Sztárbox-fináléról: Úgy jöttem ide, hogy muszáj kiütnöm magamból, ami bennem van
A szuperdöntő előtti napokban nem tudta levezetni a benne gyűlő feszültséget.