„Ebben az állapotomban azért nincs meg a négy oktáv!” – Zámbó Krisztián ágynak esett, de nem tervezi lemondani hétvégi fellépéseit

A playback is olyasmi, ami szóba sem jöhet nála.

Zámbó Krisztián nemrég a Ripostnak árulta el, hogy az elmúlt napokban csúnyán lebetegedett, az ágyból sem tudott felkelni. A gyógyszereinek hála már jobban érzi magát, de a betegség a hangszalagjait is megviselte.

Nem vagyok túl jól, de az elmúlt két nap az még borzasztóbb volt! Arcüreggyulladásom van, fáj az egész fejem, és alig tudom becsukni a számat. A fülem gyulladt be először, onnantól pedig nem volt megállás. Ma már jobban vagyok mondjuk, hála az antibiotikumoknak, de azért ebben az állapotomban nincs meg az a négy oktáv!

mondta a portálnak Zámbó, aki a hétvégén több helyen, köztük a mezőpeterdi Burgonyafesztiválon is színpadra tervez lépni.

Most pihenek, szedtem a felírt gyógyszert és bízom abban, hogy rendbe jövök! Tőlem ugyanis távol áll, hogy playbackről énekeljek, én mindig megtisztelem azzal a közönséget, hogy élőben lépek előttük fel. Most sem lesz ez másképp, ezt garantálhatom!

– tette hozzá.

Címkék: zámbó krisztián