Elmarad a Hollywood Vampires szlovákiai koncertje is, ezúttal megindokolták a döntést

Azt mondják, nincs összefüggés a lemondott budapesti fellépéssel.

Miután kedden elmaradt a Hollywood Vampires budapesti koncertje, a zenekar – melynek tagjai között van Alice Cooper és Johnny Depp is – tovább utazott Szlovákiába, turnéja következő állomására. Csütörtökön Nagyszalatnán léptek volna fel, azonban ezt a bulit is le kellett fújni. A bejelentést ezúttal is Instagramon közölték.

Amikor ma megérkeztünk a szlovákiai koncerthelyszínre, hogy megkezdjük a ma esti fellépés előkészületeit, gyorsan kiderült számunkra, hogy a létesítmény még befejezetlen állapotban van, és ezért nem biztonságos sem a zenekar, sem a közönség számára. A zenekart nagyon felzaklatta ez a szerencsétlen fordulat, és remélik, hogy visszatérhetnek majd, amint a beosztásuk lehetővé teszi

– olvasható a közleményben, amit így folytatnak:

Ez a lemondás nem függ össze a nemrégiben Budapesten történt lemondással, de biztosíthatunk titeket, hogy a zenekar minden tagja biztonságban van, és egészséges. Nagyon várjuk, hogy találkozhassunk veletek Lengyelországban, Németországban és az Egyesült Államokban az elkövetkező napokban.

Arról még mindig csak találgatások folynak, nálunk végül miért nem tudtak fellépni, de a feltételezések szerint Johnny Depp lehetett a ludas.

Kapcsolódó