Tóth Vera az esküvőjéről: Sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom, hogy idén megtörténik-e

Év elején röppent fel a hír, miszerint titokban egybekelhettek a párjával.

Tóth Vera a minap a Borsnak adott interjút, melyben elárulta, sűrű nyár elé néznek a párjával. Jelen állás szerint októberig mindössze egy szabad hétvégéjük lesz.

Augusztusban azért kiveszünk három nap pihenőt. Én a szórakoztatóiparban dolgozom, ő pedig a vendéglátásban, nagyon hasonló az időbeosztásunk. Megértéssel vagyunk egymás iránt, és igyekszünk a lehetőségekhez mérten a legtöbb időt együtt eltölteni. Ezen kívül minden héten kijelölünk egy fix napot, amikor együtt vagyunk, csak ketten. Nem kell feltétlenül puccos programra menni, az is jó, ha csak bámuljuk a tévét, de együtt legyünk, érezzük egymás közelségét. Ezt minden párnál kötelezővé tenném

– mondta az énekesnő, aki januárban ismét szeretne a trópusokra utazni, ahogyan tavaly is tették a kedvesével.

Ekkor egyébként az a hír is felröppent, hogy a vőlegényével összeházasodtak a nyaralásukon, Tóth Vera viszont most megcáfolta ezt az értesülést.

Nem házasodtunk még össze. Azt sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom, hogy idén nem történik-e meg

– zárta le a témát a lap érdeklődésére.

Ami a tévés megkereséseit illeti, Tóth Vera elárulta, hogyha zsűrinek hívnák egy tehetségkutatóba, valószínűleg igent mondana, egyéb showműsorokban viszont nem szívesen venne részt.

Hetente többször felkeresnek, mostanában főleg párkapcsolati műsorokhoz. De nekem ahhoz nem lenne kedvem, hogy reggelente az arcomba nyomott kamera előtt csókoljam meg a páromat

– tette hozzá.

Címkék: tóth vera