Kim Basinger kiskutyát lát terhes lánya ultrahangfotóján, noha Ireland Baldwin kislányt vár

Nem ez az első eset, hogy egy magzatot összetéveszt egy kutyával.

Ireland Baldwin 2022 utolsó napján jelentette be az Instagramon, hogy zenész párjával első gyereküket várják. A modell édesanyja, Kim Basinger is posztolt a jó hírrel kapcsolatban: egy 27 évvel ezelőtti ultrahangképet osztott meg, bejegyzéséből pedig kiderül, hogy születendő unokája kislány.

Tudom, hogy nehéz elolvasni, de 1995 áprilisában ezt jegyzeteltem Ireland baba egyik első ultrahangfotójára: »négy fehér tappancs és egy farkinca. Ahogy Dr. Liunak, a nőgyógyászomnak is mondtam, ez egy kiskutya!« Múlt hétvégén, 27 évvel később, megnéztem Ireland Baldwin legújabb ultrahangképét, és megesküdtem volna, hogy beagle-t látok! Anyja lánya… És egy újabb kislány érkezik közénk. Nagyon várom, hogy júniusban találkozzunk a kis Snoopyval…


Ireland Baldwin másik szülője egyébként Alec Baldwin, a modell és apja viharos kapcsolatáról a napokban jelent meg egy hosszabb írás a 24.hu-n:

Kapcsolódó
„Nem érdekel, hogy 11 vagy 12 éves vagy, nincs annyi eszed, mint egy emberi lénynek”
Ezt Alec Baldwin mondta még 2007-ben az akkor 11 éves lányának, miután felhúzta magát, mert nem tudta őt elérni telefonon. A színész és Ireland Baldwin kapcsolata azóta is viharos, a modell nem csak az apja családnevétől szeretne megszabadulni, de hátrahagyná azokat az éveket is, amikor a világon mindenkinek megpróbált megfelelni, csak saját magának nem.