Lakatos Márk az augusztus 27-ei tűzijátékról: Minden egyes fillért, ami erre megy, költsenek gyógyszerre!

A TikTok-oldalán osztotta meg gondolatait a stylist.

Augusztus 20-án az előrejelzett időjárási körülmények miatt lefújták a nemzeti ünnep estéjére tervezett tűzijátékot, terv szerint ma kerül pótlásra, bár ezúttal szórványos záport, zivatart jósolt az OMSZ.

Lakatos Márk legutóbb a rezsicsökkentésről mondott véleményt, a minap pedig a pótolt tűzijáték kapcsán is közzé tette gondolatait a TikTok-oldalán.

Kapcsolódó
Lakatos Márk a rezsiárakról: Hogy mondta apu? Mi nem fogunk megfagyni télen, kinek mit intézett a kormánya?
Szerinte bajok lesznek, hacsak nem térünk át középkori fűtési módszerekre.

A magyar kormány nem engedte el, hogy Európa legnagyobb tűzijátékát felrobbantgassuk, miközben az ország szépen csődbe megy. Nem, nem… Egy hétig még szépen őriztette a Duna parton azt az elképesztő technikát meg a petárdákat. Szerintetek ez hány százmillióba került?

– kezdte gondolatait a stylist, aki arról is beszámolt, hogy rengeteg hirdetést látott, ami a mai tűzijátékra hívja fel a magyarok figyelmét.

Erőből, izomból, ha törik, ha szakad, ha ki kell rúgni a Meteorológiai Szolgálatot, ha nem. Nem érdekes, csak az a lényeg, hogy ők a lóvét lenyúlhassák, meg megcsinálják azt, amit a fejükbe vesznek. Tudjátok mit mondok? Minden egyes fillért, ami erre megy, költsenek gyógyszerre!

@lakatosmarkstyle Éljen az egyhetes kenyér ünnepe! 🤣🤣🤮🤣 #tüzijáték #mondjonle #csillagszoro #botrány #foryouba #fy #magyartiktok #nekedbe #fyp #megőrülsz ♬ eredeti hang - Lakatos Márk
Címkék: lakatos márk