Amber Heardnek nincsenek ellenérzései Johnny Deppel szemben az elvesztett per után

Bizonyos értelemben még mindig szereti.

Az elmúlt hetekben az Amber Heard és Johnny Depp között zajló rágalmazási perrel volt tele a sajtó. A bíróság végül a színésznőt mondta ki bűnösnek, és több millió dolláros kártérítésre kötelezte. Heard később az NBC-nek adott interjújában azt mondta, hogy nem haragszik az esküdtekre, akik exférjének adtak igazat.

Kapcsolódó
Amber Heard az ítéletről: Nem hibáztatom az esküdtszéket
Állítása szerint megérti a döntésüket, hiszen Johnny Depp egy széles körben kedvelt színész, akiről az emberek úgy hiszik, ismerik.

Szerdán került ki az imént idézett interjú második része, amiben Amber Heard elmondta: nincsenek rossz érzései Johnny Depp iránt.

Szeretem őt. Teljes szívemből szerettem. Minden tőlem telhetőt megtettem, hogy egy mélyen romlott kapcsolat működjön. Egyáltalán nincsenek bennem rossz érzések vagy rosszindulat az irányába

– nyilatkozta volt férjéről, akivel 2016-ban ért véget a házassága.

Heard továbbá arról is beszélt, tudja, hogy nem volt egy „szerethető” vagy „tökéletes” áldozat, de szerette volna, ha az esküdtszék emberként tekintett volna rá. A tárgyalás óta fél nyilvánosan megszólalni.

Attól félek, hogy bármit teszek, bármit mondok és bárhogyan mondom azt, minden lépésem egy újabb lehetőséget kínál az elhallgattatásomra

– fogalmazott. Úgy érzi, a per alatt és a bírósági döntés meghozatalában a kelleténél nagyobb befolyással bírt a közösségi média, és az internet népe egyértelműen ellene volt, így az itteni ábrázolása sem volt túl tisztességes.