Ismét tiltotta a Twitter Meghan Markle nővérének fiókját

Az említett profil többek között olyasmiket állított, hogy a hercegné sosem volt várandós Archieval és Lilibettel, csupán kamu terheshasat viselt, és a gyerekei egyébként is csak bábuk.

Samantha Markle eredeti Twitter-profilját még 2019-ben tiltották le, néhány napja pedig az új fiókja is ment a levesbe, nem sokkal azután, hogy a BuzzFeed újságírója arról írt, hogy az említett profilt Meghan Markle zaklatására használták. Samantha Markle többek között olyasmikről írt, hogy

Nővére továbbá azt is állította, hogy Meghan annak idején kapcsolatba került Jeffrey Epsteinnel és Harvey Weinsteinnel.

Samantha Markle ügyvédje azt mondja, hogy a felsorolt állításokat nem az ügyfele tette, a BuzzFeed cikke pedig Photoshopolt képeket tartalmaz.

Miss Markle e-mailjeit és egyéb fiókjait több alkalommal is feltörték, és valószínű, hogy ezek a kijelentések másoktól származnak. Az ügy sürgőssége miatt továbbra is nyomozunk

mondta Douglas Kahle, miután a Twitter tiltotta ügyfele fiókját arra hivatkozva, hogy Samantha Markle megpróbálta kijátszani a rendszerüket.

Meghan Markle 57 éves nővérét így ismételten elvágták attól, hogy a Twitteren ossza meg gondolatait a húgáról. Hamarosan viszont a bíróságon teheti meg mindezt, nemrég ugyanis rágalmazásért perelte a sussexi hercegnét. 75 ezer dollárt követel tőle.

Kapcsolódó
Meghan Markle-t beperelte a féltestvére
Samantha Markle szerint a húga hazudott róla Oprah Winfrey műsorában.